NGJARJET

Mjaft pritët në rend, siguro biletën në mënyrë efikase për të gjitha llojet e organizimeve.

Marathon
event

Se shpejti

PRM

POSTPONED

2020

PËR NE

Tiks APP është një platformë online ku përdoruesit mund të kërkojnë ngjarjet e tyre të preferuara dhe të pajisen me bileta.

Për të evituar pritjet e gjata gjatë blerjes së biletave, TIKS APP ju ofron procedura shumë të thjeshta me anë të teknologjisë më të sofistikuar dhe te kuptueshme për blerësin. Kjo platformë aplikohet për të gjitha llojet e organizimeve dhe ngjarjeve, duke filluar nga punëtoritë, konferencat deri tek organizimet me pjesëmarrje masive. Ne jemi partner zyrtar të çertifikuar nga Federata e Futbollit të Kosovës për shitjen dhe prodhimin e biletave në ndeshjet e Përfaqësuses së Kosovës dhe ndeshjeve të tjera të organizuara nën ombrellën e FFK.